EQUIP TITULAR: Mario, Jaume, Àngel, Joan, Jose, Víctor, David, Nico, Arnau, Dani i Adam.

4-0 Joan (44')
            5-0 Nico (46')
            6-0 David (70')
            6-1 Ricard (73')

Avui jugàvem l'últim partit a casa de la lliga contra el Tossa. Durant tot el partit el Farners ha controlat el partit, tot i que al principi li costava batre la porteria defensada per Nil. Un xut de fora l'àrea de Dani, ha aconseguit obrir el marcador. Poc després, Joan de jugada personal, feia el 2-0. Víctor aprofitava una bona passada de Jose per aconseguir el tercer pel Farners amb el que s'arribaria al descans. A la primera part el Farners ha intentat jugar i combinar i a estones s'ha vist molt bon futbol.

En canvi, a la segona part ens hem deixat anar una mica. Tot i així, hem començat marcant dos gols ràpids de Joan i Nico, a passada d'Arnau. Els minuts passaven, teníem el partit dominat però perdíem excessives pilotes. A falta de 10 minuts, Jordi ha pentinat una pilota que ha acabat rematant David de cap al fons de la xarxa. La relaxació de tot l'equip, ha propiciat el gol del Tossa a les acaballes del partit.

El proper partit i últim de la lliga, on el Farners es pot proclamar campió, serà el Dissabte vinent a les 19:45 h al camp del Lloret.