FARNERS 2-1 VIDRERENCA, REMUNTADA DE MÈRIT!

EQUIP TITULAR: Mario, Jaume, Julià, Àngel, Jose, Víctor, Moha, Francesc, David, Arnau i Dani.

SUPLENTS: Oscar, Manel, Joan i Adam.

GOLS: 0-1 Àngel p.p. (19')
            1-1 Francesc (36')
            2-1 Francesc (55')

Partit complicat que teníem avui contra un dels equips que millor juga a futbol de la categoria. El partit ha començat amb domini altern dels dos equips i han estat els visitants qui s'han adelentat al marcador en un córner molt discutible. A partir d'aquí ells han portat el pes del partit i al Farners li costava trobar espais per progressar. Però a falta de tres minuts pel descans, Moha s'ha inventat una passada cap a Francesc, que no ha perdonat davant la sortida del porter.

Als primers minuts de la segona part, el Farners s'ha fet amb la pilota i ha portat el pes del partit. Havien passat 15 minuts de segona part quan Joan fa una passada interior a Francesc, que ha aprofitat l'assistència per batre de nou al porter. A partir d'aquí la Vidrerenca ha anat a buscar l'empat i ha tingut ocasions clares per fer-lo, però Mario ha estat decisiu, evitant el gol dels visitants en més d'una ocasió. El Farners també ha tingut les seves ocasions al contraatac, però no entraven.
Però a dos minuts del final, l'àrbitre ha anul·lat erròniament un gol a Adam que hauria pogut suposar el 3-1 i la tranquil·litat, però incomprensiblement no ha donat per vàlid el gol i ha expulsat el jugador!

Avui ha passat per Santa Coloma un bon equip, que si jugués així tots els partits, de ben segur estaria entre els tres primers.

El proper partit serà dissabte que ve a les 11:30 h al camp de l'Arbúcies.