EQUIP TITULAR: Mario, Oscar, Julià, Àngel, Joan, Jose, Víctor, David, Arnau, Dani i Adam.

5-0 Francesc (53')
            6-0 David (68')
            7-0 David (69')
            8-0 Adam (74')

Partit en què teníem molt present el que ens va costar guanyar a la Penya al seu camp. Hem sortit una mica adormits (potser pel canvi d'hora?), però tot i així, Víctor ha obert la llauna en una badada del porter quan només portàvem 4 minuts de joc. Poc després, el mateix Víctor, aprofitant un rebuig del porter en un xut previ de Jose, ha posat el 2-0 al marcador. Durant la primera part el partit ha estat igualat i no hem acabat de desplegar el nostre millor joc.

Però només començar la segona part hem fet una grandíssima jugada. Saquem del mig i fem una possessió llarga en què gairebé tot l'equip toca la pilota i sense que el rival la toqui, sortim des de darrera combinant, a migcamp canviem la velocitat de joc i Víctor acaba aquesta magnífica jugada en què la pilota no s'ha aixecat ni un pam de terra.

A partir d'aquí hem jugat a plaer, amb la participació de tot l'equip i fent bones combinacions i possessions llargues. Víctor ha fet el seu quart gol al minut 50. Poc després Joan ha assistit a Francesc perquè posés el 5-0 al marcador. El 6è i 7è han estat obra d'un David, que tornava a la titularitat després d'una llarga lesió. Finalment, Adam ha transformat un penal comès sobre Francesc.

Bon partit, sobretot una excel·lent segona part, davant un rival que ha baixat els braços a la segona part. Ara a seguir treballant que ens queden 5 partits complicats!!

El proper partit serà dissabte que ve a les 16 h al camp del Breda.