EQUIP TITULAR: Mario, Oscar, Julià, Àngel, Jose, Víctor, Francesc, David, Arnau, Dani i Adam.

GOLS: 0-1 Víctor (13')
            0-2 Víctor (16')
            0-3 Víctor (64')
            0-4 David (79')

Partit jugat sota una intensa calor i un vent que feia que la pilota no sempre anés on un desitjava. El partit ha començat bé pel Farners ja que Víctor aprofitava una pilota morta dintre l'àrea per situar el 0-1 al marcador. Poc després, el mateix Víctor aprofitava una bona pressió per fer el seu segon gol.  Al llarg de la primera part hem estat massa tous en defensa i el Breda ha tingut alguna ocasió per escurçar el marcador, però no ha estat així. També hem tingut alguna per ampliar-lo però no hem estat encertats.

A la segona part hem abusat del joc en llarg i no hem fet el nostre millor joc. Hem tingut ocasions per ampliar el marcador, però el porter del Breda ha tirat del seus reflexes per treure dues pilotes clares de gol. Al minut 64, Víctor ha ampliar el marcador després d'una gran volea per l'escaire, després d'un córner llançat per Joan. Al final del partit, David ha aprofitat una assistència d'Adam per posar el definitiu 0-4 al marcador.

El proper partit serà el cap de setmana del 14-15 d'abril a casa contra la E.F. Vidrerenca.