TORDERA 0-1 FARNERS, I SI ENS AIXEQUEM BEN D'HORA, BEN D'HORA...

EQUIP TITULAR: Mario, Jaume, Àngel, Joan, Jose, Víctor, Moha, Arnau, Dani, Adam i Abde.

SUPLENTS: Oscar, Julià, Manel, Francesc, Ian, David i Alejandro.

GOLS: 0-1 Francesc (36')

Victòria molt treballada aquest matí a Tordera. El partit començava molt d'hora, a les 9:45 h, però hem sortit desperts i hem començat a dominar durant els primers minuts. La primera part ha estat igualada i ja s'ha vist que seria un partit a pocs gols. estàvem molt ben posats i el Tordera només creava perill a pilota parada, però sense inquietar gaire la porteria defensada per Mario.

En canvi, el Farners intentava arribar amb combinacions a porteria contrària i fruit d'una bona internada per la dreta d'Arnau ha arribat el gol que decantaria la balança a favor del Farners. Centrada rasa d'Arnau i Francesc marca a plaer anticipant-se al marcador.

A la segona part el Tordera ha apretat però ha disposat de poques ocasions per empatar el marcador. Un cop de cap del seu capità es perdia per poc per sobre el travesser i poc després Alejandro treia un 1 contra 1. El Farners ha pogut ampliar el marcador en diverses ocasions, sobretot en la recta final, però el marcador no s'ha mogut.

Quan faltaven 10 minuts l'àrbitre ha expulsat a un jugador de cada equip per encarar-se, potser càstig excessiu, però a veure si els serveix de lliçó.

En general, bona actitud i bon resultat.

El proper partit serà diumenge que ve a casa davant la P.B. Lloret a les 11:30 h.